ANTI-KONDENS GLASS

Utvendig konsens eller dugg på vinduet Skjerpede energikrav til bygg har ført til stor etterspørsel av vinduer og glassfasader med svært god isoleringsevne. I takt med stadig lavere U-verdier har også forekomsten av utvendig kondens på glass tiltatt. Pilkington Anti-condensation Glass er et utmerket glassvalg som reduserer forekomsten av utvendig kondens, damp og frost. Et hardt pyrolytisk... View Article

Utvendig konsens eller dugg på vinduet

Skjerpede energikrav til bygg har ført til stor etterspørsel av vinduer og glassfasader med svært god isoleringsevne. I takt med stadig lavere U-verdier har også forekomsten av utvendig kondens på glass tiltatt. Pilkington Anti-condensation Glass er et utmerket glassvalg som reduserer forekomsten av utvendig kondens, damp og frost. Et hardt pyrolytisk belegg på den ytterste glassflaten gjør at glassets temperatur øker og forekomsten av kondens reduseres.

Pilkington Anti-condensation Glass slipper inn mye dagslys og påvirkes ikke av belegget.

Glassfagkjedens glassmestere hjelper deg med glass til dine behov. Ta kontakt med en glassmester for hjelp til å velge riktig type glass for akkurat ditt behov.Gratis befaring og pristilbud!

Ta gjerne kontakt med oss en uforpliktende glassprat eller dersom du ønsker at vi skal komme til deg på en befaring. Vi utarbeider så et tilbud helt uforpliktende for deg i løpet av kort tid. Vi leverer alt av glassprodukter. Ingen begrensninger!

Gratis befaringMotta tilbudAnnet